Ogłoszenie

,,Gdy widzę smak miłości i wiedzy myślę tylko o muzyce w moim śnie
Oraz o tym że tylko w życiu jestem bohaterem swych uczuć.
Gdy tylko wstanie dzień znowu będę kimś więcej nie myśląc o cierpieniach,
Znowu bendę samotny, lecz to tylko jest gra w którą można zagrać tylko raz.
Gdy tę książkę skończę będę śnić o podróżach jak świat morfeusza,
Historia o diunach gdy mnie noc nie otula zatszymam czas.
Teraz myślę tylko o mojej barierze umysłu którą trudno przebyć,
Lecz jeśli mi się to uda powrócę do łoża i wrócę do mego snu."

----------------------------------------------Kamil 12.12

#1 2012-11-10 10:22:48

Arikashika

Wielka Bogini Sari

status nie mam
37730697
Call me!
Punktów :   

V. Zbłąkany Anioł. Krwawe Walentynki

http://zapisz.net/images2/20121110/509e2a5a8f431.jpg

Marzenia Schuyler nareszcie się spełniły: jest bezpieczna, u boku ukochanego, który chce jej pomóc w wypełnieniu ostatniej woli Lawrence’a Van Alena… Ale gościnne schronienie okazuje się złotą klatką. Jack i Schuyler muszą znowu uciekać. Lawirując pomiędzy venatorami hrabiny, a nasłanymi przez Mimi najemnikami, znajdują nieoczekiwanego sprzymierzeńca – ale także natrafiają na ślad czegoś całkowicie nowego. Co oznacza tajemniczy symbol?

Tymczasem w Nowym Jorku Mimi, nowa Regentka, nie ma czasu, by poświęcić się wyłącznie zemście. Po jednej z licznych imprez znika wampirza nastolatka, a w Internecie pojawia się dziwne nagranie z pogróżkami. Porywacze zapowiadają unicestwienie wampirzycy. Tocząca rozpaczliwy wyścig z czasem, Mimi musi odłożyć na bok swoją dumę i poprosić o pomoc ostatnią osobę, na której towarzystwo miałaby ochotę. Ale na ile może jej się przydać Oliver, zwyczajny archiwista w Repozytorium? Czy za porwaniem stoją znowu srebrnokrwiści? A może w grze pojawiła się nowa, tajemnicza i nieprzewidywalna siła?

Piękne, bogate, nieśmiertelne... Ale choć żyją setki i tysiące lat, choć mają moc i potęgę, o której nie mogą marzyć zwykli śmiertelnicy, one również są bezsilne wobec pragnień serca. Nawet eony doświadczeń nie chronią wampirów przed popełnianiem błędów – a gdy w grę wchodzi namiętność, tęsknota, miłość, nieśmiertelni potrafią cierpieć bardziej niż ludzie... Trzy opowieści o miłości nieśmiertelnych – uczuciu, które niektórych wiedzie prostą ścieżką ku potępieniu.

Cena: 34,90zł

Everything i am and everything in me wants to be the one you wanted me to be...

Dziękuję i życzę miłego dnia!

Stopka forum

RSS